جستجو
Close this search box.
لوگو وودن اصلی
جستجو
Close this search box.
چرا کمد دیواری کپک میزنه؟ + راه حل کامل از 0 تا 100

چرا کمد دیواری کپک میزنه؟ + راه حل کامل از 0 تا 100

کپک زدن کمد دیواری عوارض و خطرات بسیاری دارد که حتما باید به آنها توجه داشت، این عوارض شامل: ضرر و زیان های  سلامتی (آلرژی و حساسیت شدید، مشکلات ریوی، عفونت)، تخریب کمد دیواری، بو گرفتن خانه و رختخواب، بوی بد گرفتن و لکه دار شدن لباس ها و بسیاری از موارد دیگر. در ادامه این مقاله از مجله وودن قصد داریم به علت کپک زدن کمد دیواری، از بین بردن کمد کپک کمد دیواری، جلوگیری از کپک کمد دیواری، را به صورت کامل به شما آموزش دهیم. تا بتوانید به راحتی از شر این کپک ها خلاص شوید.

کپک زدن کمد دیواری (وودن مگ)

راه حل کپک زدن کمد دیواری

دلیل اساسی کپک ها رطوبت هستند. و کاری که ما باید انجام دهیم این است که اول بفهمیم دلیل به وجود آمدن این کپک ها چیست؟ سپس اقدام به از بین بردن کپک ها بکنیم، اما صرفا از بین بردن کپک کافی نیست، باید کاری کنیم که دیگر کمد ما کپک نزند. در ادامه به 0 تا 100 راه حل کپک زدن کمد دیواری میپردازیم. با ما همراه باشید.

 

علت کپک زدن کمد دیواری

کپک ها نوعی قارچ هستند که نیازمند یک محیط تاریک، یک منبع غذایی و رطوبت برای رشد هستند. اگر شما در جنگل مشاهده کرده باشید، قارچ ها در یک جای مخفی با رطوبت بالا بر روی تنه های درختان اکثرا مشاهده میشوند. کمد دیواری هم به همین شکل است، جنس کمد دیواری از چوب است و محیطی تاریک دارد، همینطور اگر تهویه مناسب وجود نداشته باشد و رطوبت هم وجود داشته باشد. سبب کپک زدن کمد دیواری ما میشود. پس میتوان نتیجه گرفت دلیل اصلی کپک زدن کمد دیواری ما رطوبت است.

  1. رطوبت دیوار ها
    اگر دیوار منزل شما رطوبت دارد بدهی است که سبب ایجاد کپک در کمد دیواری شما میشود.
  2. نشتی آب
    گاهی وقت ها پیش می آید که فضایی که ما کمد دیواری خود را قرار داده ایم یک نشتی آب وجود دارد. مانند: نشتی سیستم خنک کننده منزل، لوله های مجاور، نشتی از سقف اتاق و غیره.
  3. عدم وجود سیستم تهویه
    در مناطق شمال کشور که یک منطقه با آب و هوای مرطوب است. کمد دیواری به راحتی می تواند رطوبت هوا را جذب کرده و سبب کپک زدن کمد دیواری شود.
  4. قرار دادن یک منبع مرطوب در کمد دیواری
    گاهی پیش می آید که ما یک منبع مرطوب مثل لباس های مرطوب و خیس خود را در کمد دیواری قرار می دهیم. این امر به مرور زمان سبب کپک زدن کمد دیواری مان میشود.
  5. علت بو گرفتن کمد دیواری
    از دلایل اصلی بو گرفتن کمد دیواری همین کپک ها و باکتری هایی هستند که در کمد دیواری ما به وجود می آید. با از بین بردن این کپک ها می توانیم از بو گرفتن کمد دیواری جلوگیری کنیم.

از بین بردن کپک کمد دیواری (وودن مگ)

از بین بردن کپک کمد دیواری

در این بخش به 0 تا 100 از بین بردن کپک کمد دیواری میپردازیم. با ما همراه باشید

  1. ایجاد دسترسی
    اولین کاری که باید انجام دهیم این است که، کمد دیواری را خالی کنیم و فضایی برای از بین بردن کپک ها ایجاد کنیم.
  2. از بین بردن کپک کمد دیواری
    شما در این بخش باید اول کپک ها را با یک کاردک یا فرچه از بین ببرید، سپس دستمال و یا اسکاج را آغشته به محلول ضد قارچ یا سفید کنند (وایتکس) رقیق شده کنید. سپس به آرامی بر روی کپک کمد دیواری خود بکشید و آن ها را از بین ببرید. توجه داشته باشید که باید به صورت کامل از بین ببرید تا هیچ اثری باقی نماند؛ چون دوباره گسترش می یابد.
  3. تمیز کردن و خشک کردن
    پس از از بین بردن کپک کمد دیواری، شما باید الباقی کپک های باقی مانده را با دستمال تمیز کنید سپس با آب و صابون آثار باقی مانده را تمیز کنید تا هیچ چیز باقی نماند و کمد شما همانند روز اول خود شود؛ دقت کنید که پس از شستشو به سرعت کمد خود را خشک کنید تا رطوبت سبب از بین رفتن کمد شما نشود.

جلوگیری از کپک کمد دیواری (وودن مگ)

جلوگیری از کپک کمد دیواری

همانطور که ذکر شد فقط از بین بردن کپک ها کافی نیست باید به کل از به وجود آمد این کپک ها جلوگیری کنیم. تا کلا از شر این کپک زدن کمد دیواری خلاص شویم. راهکار های متفاوتی مانند عایق ضد رطوبت برای کمد دیواری، خشک کردن و غیره وجود دارد که در ادامه به صورت کامل به این موارد می پردازیم.

  1. از بین بردن منشا رطوبت
    اولین قدم از بین بردن منشا رطوبت است، شما در این مرحله اقدام به شناسایی رطوبت میکنید، سپس از ورود مجدد رطوبت به کمد دیواری جلوگیری میکنید. این موارد می تواند شامل از بین بردن نشتی هوا، نصب سیستم تهویه و غیره شود.
  2. خشک کردن کمد دیوار و یا دیوار اتاق
    پس از از بین بردن منبع رطوبت باید خود رطوبت را از بین ببریم. در این بخش ما کمد دیواری را با پنکه یا فن، خشک میکنیم. برای دیوار هم میتوانیم هم از پنکه، فن، بخاری و المنت استفاده کنیم.
  3. افزایش تهویه
    افزایش تهویه تاثیر بسزایی در جلوگیری از کپک زدن کمد دیواری دارد، حتما برای محک کاری از سیستم تهویه استفاده کنید.
  4. استفاده از عایق ضد رطوبت برای کمد دیواری
    گاهی وقت ها پیش می آید که مه نمی توانیم منبع رطوبت را از بین ببریم، حالا یا به دلیل بودجه محدود مان و یا هر دلیل دیگر در این وضعیت بهترین کار استفاده از عایق ضد رطوبت برای کمد دیواری است. یکی از بهترین گزینه ها استفاده از فوم برای کمد دیواری است.

 

خلاصه

در این مقاله آموختیم که کپک زدن کمد دیواری چه عوارض بدی میتواند برای ما داشته باشد و فهمیدیم که علت اصلی کپک زدن کمد دیواری و بو گرفتن کمد دیواری رطوبت است، همچنین راهکار هایی برای از بین بردن کپک کمد دیواری مانند استفاده از سفید کننده (وایتکس) اشاره کردیم، همچنین برای این که یک کار اصولی و تمیز انجام دهیم که دیگر هیچ وقت کمد دیواری ما کپک نزند. راه حل هایی برای جلوگیری از کپک کمد دیواری به شما آموختیم. اما اگر قصد دارید کمد دیواری تهیه کنید و حتی میخواهید یک مشاوره رایگان داشته باشید می توانید روی مجموعه گامی نو با سال ها تجربه درخشان خود حساب کنید. ممنون بابت زمانی که در اختیار ما گذاشتید.

همچنین اگر عاشق کسب اطلاعات بیشتر در خصوص دکوراسیون داخلی منزل هستید، میتوانید مقالات ما را با صد ها مدل جذاب، به همراه عکس و فیلم مشاهده فرمایید.

سپاس، بابت زمانی که در اختیار ما گذاشتید.

 

 

سوالات متداول

سوال ۱: کپک زدن کمد دیواری چه عوارضی دارد؟
کپک زدن کمد دیواری می‌ تواند عوارض متعددی داشته باشد، از جمله ضرر و زیان‌ های سلامتی مانند آلرژی و حساسیت شدید، مشکلات ریوی و عفونت. همچنین، کپک می‌ تواند به تخریب کمد دیواری، بو گرفتن خانه و رختخواب، و لکه‌ دار شدن لباس‌ ها منجر شود.


سوال ۲: علت اصلی کپک زدن کمد دیواری چیست؟
علت اصلی کپک زدن کمد دیواری رطوبت است. کپک‌ ها به محیط‌ های تاریک و مرطوب نیاز دارند و اگر تهویه مناسبی وجود نداشته باشد، رطوبت می‌ تواند به کپک زدن کمد دیواری منجر شود.


سوال ۳: چه عواملی می‌ توانند باعث افزایش رطوبت در کمد دیواری شوند؟
عوامل مختلفی می‌ توانند باعث افزایش رطوبت در کمد دیواری شوند، از جمله رطوبت دیوارها، نشتی آب از لوله‌ ها یا سقف، عدم وجود سیستم تهویه مناسب، و قرار دادن لباس‌ های مرطوب در کمد.


سوال ۴: چگونه می‌ توان کپک کمد دیواری را از بین برد؟
برای از بین بردن کپک کمد دیواری، ابتدا باید کمد را خالی کنید. سپس با استفاده از یک کاردک یا فرچه، کپک‌ ها را از بین ببرید و با یک محلول ضد قارچ یا وایتکس رقیق شده، آن‌ ها را تمیز کنید. پس از آن، با آب و صابون کمد را شستشو دهید و حتماً آن را خشک کنید تا از ایجاد رطوبت جلوگیری شود.


سوال ۵: چگونه می‌ توان از کپک زدن کمد دیواری جلوگیری کرد؟
برای جلوگیری از کپک زدن کمد دیواری، باید به تهویه مناسب در محیط توجه کنید، از قرار دادن منابع مرطوب در کمد خودداری کنید و رطوبت دیوارها را کنترل کنید. همچنین، می‌ توانید از دستگاه‌ های رطوبت‌ گیر استفاده کنید.


سوال ۶: آیا بو گرفتن کمد دیواری به کپک مربوط است؟
بله، بو گرفتن کمد دیواری معمولاً به وجود کپک‌ ها و باکتری‌ ها در کمد مربوط می‌ شود. با از بین بردن کپک‌ ها، می‌ توان از بو گرفتن کمد دیواری جلوگیری کرد.


سوال 7: چگونه می‌ توان تهویه کمد دیواری را افزایش داد؟
برای افزایش تهویه کمد دیواری، می‌ توانید از سیستم‌ های تهویه مانند فن‌ های تهویه، هواکش‌ ها و دریچه‌ های تهویه استفاده کنید. همچنین، اطمینان حاصل کنید که درب کمد به طور مرتب باز شود تا هوا در داخل کمد جریان یابد.


سوال 8: اگر نتوانیم منبع رطوبت را از بین ببریم، چه کاری باید انجام دهیم؟
اگر نتوانید منبع رطوبت را از بین ببرید، بهترین کار استفاده از عایق ضد رطوبت برای کمد دیواری است. یکی از گزینه‌ های مناسب استفاده از فوم ضد رطوبت است که می‌ تواند به جلوگیری از نفوذ رطوبت کمک کند.

عضویت در خبرنامه