جستجو
Close this search box.
لوگو وودن اصلی
جستجو
Close this search box.
10 نکته برای نگهداری میز تحریر چوبی که باید بدانید!

10 نکته برای نگهداری میز تحریر چوبی که باید بدانید!

آیا تا به حال تجربه پوسیدگی، گاهاً کدری، تغییر حالت یا پوسته پوسته شدن میز تحریر خود را داشته اید؟ اگر بله، این مقاله برای شماست! و همچنین اگر تجربه این مشکل را نداشتید خواندن این مقاله برای چگونگی نگهداری میز های تحریر چوبی آینده تان خالی از لطف نیست.

امروزه با پیشرفت صنعت های تولیدی و ساخت تعداد بالای محصولات مختلف به صورت خودکار تقاضای نگه داری و حتی تعمیرات بالا میرود اما در اکثر مواقع نگهداری صحیح و مناسب خیلی به صرفه تر از تعمیر یا تعویض تمام میشود!
مجموعه وودن مگ در این مقاله برای راهنمایی و آموزش نگهداری صحیح از میز تحریر به همراه 10 نکته طلایی با شماست.

 

 

چگونه از میز تحریر چوبی خود به بهترین شیوه مراقبت و نگهداری کنیم؟

نحوه نگهداری میز تحریر

نگهداری و مراقبت از میز تحریر امری مهم است که شرایط مختلفی دارد زیرا که این وسیله در اکثر مکان های زندگی و روزمره ما حضور دارد و در صورت خرابی و از بین رفتن هزینه هنگفتی روی دست ما میگذارند.

در ادامه به شما 10 نکته کلیدی برای حفظ و مراقب از این وسیله گفته میشود که امیدواریم کمک کننده باشند.

 

1. جلوگیری از ضربه و آسیب فیزیکی

نگهداری میز تحریر،چگونه از شکستن میز تحریر جلوگیری کنیم؟

از عمده ترین دلایل آسیب های فیزیکی به میز تحریر یا حتی کمد لباس میتوان به ضربه و آسیب فیزیکی اشاره کرد.

ضربات محکم متعدد در هنگام جابجایی و یا آسیب به صفحه یا بدنه میز تحریر باعث رنگ رفتگی، تغییر حالت، خمیده شدن و شکستگی شود؛ پس در هنگام جابجایی و انتقال دادن باید محتاط و کوشا بود.

معمولا در حوالی فضاهای کوچک و قسمت های صعب العبور تنگ اتاق ها اگر میزی قرار داشته باشد امکان برخورد به گوشه های میز، تغییر شکل و خراب شدن یا حتی آسیب دیدن خود اشخاص را دارد که در این موارد پیشنهاد ما خرید میز تحریر با لبه های گرد یا استفاده از ضربه گیر برای جلوگیری از این آسیب های احتمالی  میباشد.

آسیب های فیزیکی صرفا به این موارد محدود نمیشود! اگر روی میز تحریر تان به جز مطالعه نوشتن و کار با رایانه امور دیگری انجام میدهید به مانند کار با تیغ، کار با چسب، رنگ آمیزی یا تعمیرات برد های الکترونیکی پیشنهاد میشود که از صفحه های عایق برای زیر کار استفاده کنید تا سطح روی میز آسیب نبیند و عمر این محصول تضمین شود.

 

2. جلوگیری از برخورد آب

نگهداری میز تحریر، تاثیر آب برروی چوب میز

امروزه به دلایل صرف اقتصادی، عمر بالا، مقاومت و ظاهر زیبا، میزهای تحریر و  کمد های مدرن از MDF برای ساخت و تولید آن ها استفاده میشود.

و همانطور که میدانید MDF به آب و نم حساسیت دارد. MDF در برابر آب مانند اسفنج عمل کرده و آن را به خود جذب میکند و به مرور زمان باعث تورم میشود! تورم باعث از شکل افتادن و ناهموار شدن صفحه میز و همچنین کثیفی محیط میشود و به مرور از بین میرود!

پس حتما در صورت خیس شدن سطح یا دیواری میز تحریر آن را خشک کرده و میز را ترجیحا در محیط خشک قرار دهید تا عمر و بازدهی بالایی داشته باشد.


3. چربی و گرد و خاک زدایی

چربی و گرد خاک نیز مانند آب و ضربه قاتل سلامتی و عمر میز هستند! اگر شما در میان کارهایتان روی میز تحریر غذا یا خوراکی میل میکنید پس عملا غیر ممکن است که میز تان چرب یا کثیف نشود. تعریق دست و بدن نیز در چرب شدن میز شما بی تاثیر نیست و اثر مخرب خود را میگذارد.

به علاوه اگر کار ، منزل یا محیط استفاده شما در بخشی باشد که باد زیادی داشته باشد یا در نزدیک شهرک های صنعتی و معادن باشد بر روی میز تحریر یا کمد لباس  شما ناخودآگاه خاک میگیرد!

پس احتیاج است حداقل هر 3 روز یکبار میز خود را تمیز کرده و دستمال بکشید تا از آسیب دیدن در امان باشد.

4. استفاده از واکس و روغن های مناسب

نگهداری میز تحریر، واکس و روغن کاری چوب میز تحریر

صفحه های میز تحریر در اثر استفاده های مکرر ، پاک کردن های متوالی و برخورد کاغذ و قرار دادن ابزار بر روی آن دچار خشکی و ترک میشود!

ما برای جلوگیری از این امر به شما پیشنهاد میکنیم که از روغن های چوب مرغوب استفاده کنید تا سطح نرم خود را حفظ کند و هم جوب نرمی و انعطاف خود را داشته باشد بدیهی ست که چوب خشکی را انتشار میکند و عدم استفاده از روغن در دراز مدت باعث خشکی کامل و بالا رفتن شکنندگی چوب میز تحریر ما میشود!

همچنین اوقاتی پیش می آید که ناخواسته میز ما با موادی کثیف شود که برای پاکسازی احتیاج به ماده ای قوی داشته باشد در این موارد واکس چوب به کمک ما خواهد آمد و ما را از تراشیدن و خراب کردن میز بی نیاز میسازد.

 

5. استف‎اده از روکش

در بازار انواع مختلفی از روکش های میز تحریر موجود است که جنس های چرمی، پلاستیکی و کاغذی هستند.

بسته به شرایط و موقعیت استفاده از روکش برای سطح میز عمر محصول را بالا میبرد و از آسیب هایی مانند خراشیدگی و آلوده شدن مصون میدارد و میتواند عامل پیشگیری خوبی برای آسیب ندیدن میز ما باشد.

 

6. نگهداری میز تحریر در دما و شرایط مناسب

همانگونه که آب و نم آسیب هایی به MDF وارد میکند گرمای بیش از حد و تابش مستقیم نور خورشید نیز برای طول عمر میز تحریر مضر است.

در محیط های مرطوب احتمال باد کردن، متورم شدن و موریانه گذاشتن چوب ها بسیار بالاست  پیشنهاد میشود در محیط های مرطوب در زمان هایی که از میز استفاده نمیشود از روکش برای عدم تورم و نفوذ موریانه استفاده کنید.

همچنین قرار دادن میز های چوبی در کنار لوازم گرمایشی مثل بخاری باعث بد حالت شدن میز و خراب شدن نوار های پلاستیکی  دور آن میشود پس در صورت امکان میز را در نقطه ی دمای بالا و گرمای مستقیم قرار ندهید.

در این بین از تابش مستقیم نور خورشید نیز غافل نباشید و تاثیر نور فرابنفش را دست کم نگیرید زیرا باعث پوسیدگی چوب در دراز مدت میشود.

 

7. زمان و عمر مفید استفاده

معمولا زمان استفاده و عمر مفید میز های تحریر و کمد لباس های MDF در بازه ی بین 10 تا 15 سال میباشد که در این بین دلایلی از جمله تغییر دکوراسیون، تغییر سلیقه، حفظ نشدن رنگ مانند روز اول، از بین رفتن استقامت و تکراری شدن برای تعویض و از دور استفاده خارج کردن این محصولات دخیل هستند.

 

8. باز و بسته کردن اصولی درب کمد و کشو

نگهداری میز تحریر، مراقبت از کشو و یراق آلات میز تحریر

میزهای تحریر عموما دارای کشوها و تعدادی خاص از آنها دارای کمد هستند. در طول سالیان استفاده ریل های کشو یا لولا های درب کمد احتیاج به روغن کاری و تمیزکاری دارد. گاها پیش می آید که باز و بسته کردن نادرست و محکم لولا و ریل ها را تحت فشار قرار میدهد و باعث تخریب بدنه میز تحریر یا کمد های لباس میشود.

همچنین خشکی و کثیفی ریل و لولا به مرور از بین میبرد و منجر به هزینه اضافی میشود. پس در سرویس ریل و لولا و باز و بسته کردن آرام درب و کشو محتاطانه عمل کنید.

 

9. قرار دادن اجسام با وزن مناسب

نگهداری میز تحریر، فشار وزنی سنگین بر میز

اجسام با وزن بالا و سنگین اگر در مدت زمان طولانی روی میز تحریر با مقاومت پایین قرار بگیرند باعث خمیدگی، تغییر حالت صفحه و شکستگی پایه ها میشود بهتر است قبل از قرار دادن اجسام روی میز بسنجیم که آیا میز توان تحمل وزن جسم را دارد یا خیر.

 

10. دسته بندی و جداسازی سیم های برق از میز تحریر

درصد قابل توجهی از آتش سوزی ها را اتصالی سیم ها شامل میشوند!

حال اگر برای شما سوال پیش آمده که میز تحریر چه ارتباطی با آتش سوزی دارد باید خدمتتان عارض باشم که اگر بر حسب اتفاق سیم برقی پوشش خود را از دست داده باشد و با میز اتصال داشته باشد باعث آتش سوزی و سوختن میز شما میشود و خسارت بسیار زیادی را به بار می آورد.

 

 

نتیجه گیری

میز تحریر محصول و ابزار بسیار کار آمدی برای ماست و تقریبا همه جا حضور دارد.

انواع مختلف دارد و جزییات های متفاوت به همین خاطر این امر برای مهم است که بدانیم چگونه و در چه مکانی از آن نگهداری کنیم که عمر بیشتری برای ما کار کند و  در خدمت ما باشد.

امید است وودن مگ  در این مقاله توانسته باشد راهنمایی و کمک های لازم را در اختیار شما مخاطبان گرامی گذاشته باشد.

عضویت در خبرنامه